سیر سیاه کجا پیدا میشه 2021-09-15

سیر سیاه چه جوری درست میشه + 3 روش خانگی بدون دستگاه

اگرچه یافتن آن ممکن است سخت تر از سیر معمولی باشد، اما به دنبال طعم پیچیده و مزایای تغذیه ای آن است. اغلب در غذاهای آسیایی استفاده می شود، اما در آشپزی غربی نیز به دلیل طعم منحصر به فرد و فواید سلامتی محبوبیت پیدا کرده است. طعم سیر سیاه پیچیده و چند لایه است و رایحه های شیرین، ترش دارد.

در یک مطالعه حیوانی دیگر، عصاره سیر سیاه به کاهش تری‌گلیسیرید و کلسترول تام در موش‌هایی که رژیم غذایی پرچرب داشتند، کمک کرد. بالا رفتن سطح تری‌گلیسیرید و کلسترول تام در خون معمولا نشان‌دهنده افزایش خطر ابتلا به بیماری قلبی است. اگر سیر در حرارت بین ۸۰ تا ۹۰ درجه تخمیر شود، شکر محلول در آب آن کاهش یافته و طعم شیرینی نخواهد داشت. همچنین هیدروکسی متیل فورفورال در فرآیند تخمیر افزایش می یابد که این افزایش در دمای ۶۰ درجه کمتر است. اینکه هیدروکسی متیل فورفورال ماده مفید یا مضری است بین دانشمندان مورد بحث است. قبلا خواص مضری برای این ماده اثبات شده بود ولی اخیرا خواص مفیدی مانند آنتی اکسیدان و ضد سرطان بودن، ضد آلرژی بودن و کاهش صدمات ناشی از کمبود اکسیژن برای آن ثابت شده است (منبع).

سیر سیاه دکتر بیز

پوره سیر سیاه نوعی چاشنی است که می‌توانید یک قاشق از آن را به انواع سوپ، خورش، سس یا سس‌های مخصوص سالاد اضافه کنید. در ادامه می‌گوییم کاربرد‌ها و نحوه نگهداری هر یک چگونه است. همان طور که در بخش قبل توضیح داده شد سیر سیاه به خاطر خاصیت چربی زدایی از خون مانع از تنگی عروق و رگ ها شده و در نتیجه مانع از فشار خون و خطر سکته می شود. در هر ۱۰۰ گرم سیر سیاه، تقریبا ۳۴ گرم آب، ۱۴ گرم پروتئین و ۵۳ گرم کربوهیدرات (شامل ۲۰ گرم فیبر و ۲۷ گرم شکر و ۶ گرم سایر کربوهیدرات ها) وجود دارد. در ادامه برخی خواص سیر سیاه و مضرات آن را به نقل از بهداشت نیوز بخوانید.

نباید پوست سیرها را بگیرید یا حبه‌های آن را از بوته جدا کنید. مصرف زیاد سیر سیاه می‌تواند باعث بوی دهان و بدن و شکم‌درد شود. سیر سیاه یک منبع غنی از خواص درمانی است که در بهبود سلامت و جلوگیری از بیماری ها موثر است. مصرف خام سیر سیاه به صورت خرد شده یا به عنوان چاشنی در غذاها امکان پذیر است. سیر سیاه طعم شیرین و ترش دارد که در انواع غذاها به خصوص غذای دریایی سالاد و سس قابل استفاده است.

سیر سیاه را می توانید به تنهایی مصرف کنید یا داخل انواع غذا ها استفاده کنید و یا می توانید با سیر سیاه یک سس خوشمزه تهیه کنید. سیر سیاه شیرین است و مزه بدی در هان شما باقی نمی گدارد و به راحتی خورده می شود. می توانید از سیر سیاه در آشپزی و روی پتیزا و نان تست میل کنید و یا می توانید سیر سیاه را به صورت درسته با غذا میل کنید و یا آن را خشک کنید و به صورت خشک مصرف کنید.

برخی تحقیقات نشان می دهد که این ماده غذایی می تواند به کاهش آسیب کبدی، کاهش رسوبات چربی در کبد و تعادل مجدد اندازه سلول های کبدی کمک کند. سیر حاوی آنتی اکسیدان است که ضد سرطان بوده و رادیکال آزاد در بدن که عامل سرطان هستند از بین می برد. طی تحقیقات خاصیت ضد سرطانی و از بین بردن رادیکال های آزاد در بدن در سیر سیاه ۴.۵ برابر بیشتر از سیر تازه است. به علاوه یک پژوهش روی سرطان معده که انجم شد روند حجم و تومور های سرطانی را کاهش می دهد. سیر سیاه همان سیر سفید است که طی فرایندی تخمیر می‌شود و به سیر سیاه تبدیل می‌شود. سیر سیاه از کبد در برابر آسیب‌های ناشی از تماس مداوم با مواد شیمیایی، داروها، الکل و میکروب‌ها محافظت می‌کند.

سیر همچنین به عنوان یک ماده در سایر آماده‌سازی‌های موجو در آشپزی مختلف استفاده می‌شود. به طور کلی سیرسیاه خاصیت لاغر کنندگی دارد چرا که این محصول باعث میشود فرایند چربی سوزی و ازبین رفتن چربی های اضافی بدن زودتر انجام شود و علاوه بر آن به کم شدن اشتها نیز کمک میکند. با گذشت حدودا ۱۴ روز، حبه‌های سیر به رنگ سیاه درمی‌آیند و سفت می‌شوند، اما همچنان باید عمل آوردن را ادامه دهید. یک هفته بعد، حبه‌ها آب می‌روند و بنابراین پوسته بیرونی هم شل‌تر می‌شود. طی چند هفته‌ای که سیر را درون آرام‌پز یا پلوپز نگه می‌دارید، شاهد تغییرات متعددی خواهید بود و بنابراین تشخیص اینکه چه زمانی سیر سیاه آماده شده است، آنقدرها آسان نیست. طی هفته نخست خواهید دید که بخش زیرین سیرها می‌سوزد و پوست آن‌ها نیز به رنگ قهوه‌ای در می‌آید.

تهیه این نوع سیر کاری زمان‌بر است که از ۳ هفته تا ۶۰ روز طول می‌کشد. برای تهیه سیر سیاه چند روش خانگی وجود دارد، ولی بهترین روش قراردادن بوته‌های سیر در آرام‌پز یا پلوپز است. این روش بسیار آسان است، ولی برای دستیابی به طعم شیرین و خوشایند نهایی باید صبور باشید. در سیر سیاه طعم تند سیر از بین رفته و طعم آن مانند میوه های خشک شیرین است و بافت ژله مانندی دارد. مواد مغذی سیر سیاه چند برابر بیشتر از سیر سفید است.این محصول را می توان به راحتی خام مصرف کرد.

آنتی‌اکسیدان‌های سیر می‌توانند بر گردش خون، سطح انرژی و دیگر مولفه‌های مهم در فعالیت جنسی اثر بگذارند. اگرچه ممکن است با سیر خام آشنایی بیشتری داشته باشید، اما سیر سیاه می تواند یک ماده غذایی خوشمزه در رژیم غذایی شما باشد. مصرف سیر سیاه ممکن است با برخی داروها مثل داروهای رقیق کننده خون یا داروهای ضد افسردگی تداخل داشته باشد.

در واقع خوردن سیر سیاه خیلی راحت تر و مطبوع تر از خوردن سیر تازه یا خام است. مانند سیر خام تازه، سیر سیاه نیز می تواند به تنظیم سطح قند خون کمک کند. کاهش قند خون بالا از مشکلات جدی چون علائم دیابت، اختلال عملکرد کلیه و موارد دیگر جلوگیری می کند.

سیر سیاه طی فرایند تخمیر و کهنگی (aging) تولید می‌شود که به آن واکنش مایارد یا مایار (Maillard reaction) می‌گویند. همانطور که گفته شد سیر سیاه نیاز به تخمیر در گرما و زمان برای مدت طولانی دارد و با گرمای فوری حاصل نمی شود. اگر این امکان برای شما وجود دارد که دائما فر خود را روشن بگذارید و حرارت آن را تنظیم کنید می توانید به روش خشک کن که بالا گفتیم مراجعه کنید. ‌می‌توانید سیر سیاه را در خانه با استفاده از دستگاه خشک کن یا پلوپز یا هر دستگاهی که حالت گرم کن دارد، درست کنید. سیر سیاه ممکن است با دارو‌های دیگری که مصرف می‌کنید تداخل ایجاد کند، مثلاً دارو‌های رقیق‌کننده خون و فشارخون و دارو‌های مربوط به عفونت ویروسی در افرادی که نقص ایمنی دارند. آن را به سس سویا اضافه کنید و هم بزنید.برای چاشنی سوپ از سیر سیاه استفاده کنید.آن را با پنیر خامه ای ترکیب کنید.

خیر، برخلاف آنچه عموم مردم تصور می‌کنند، سیر سیاه ماده‌ای تخمیری نیست و صرفا با قرارگیری در محیطی گرم و خشک تهیه می‌شود. طی چند هفته‌ای که سیر را درون آرام‌پز یا پلوپز نگه می‌دارید، شاهد تغییرات متعددی خواهید بود و بنابراین تشخیص اینکه چه زمانی سیر سیاه آماده شده است، آنقدر‌ها آسان نیست. طی هفته نخست خواهید دید که بخش زیرین سیر‌ها می‌سوزد و پوست آن‌ها نیز به رنگ قهوه‌ای در می‌آید.

می توانید سیر سیاه را با سس مایونز یا هوموس مخلوط کنید.سیر سیاه خرد شده را می توانید به سالاد و یا مایه ماکارونی اضافه کنید.سیر سیاه را با روغن زیتون مخلوط کرده و به سالاد اضافه کنید. واکنش‌هایی از قبیل واکنش میلارد در سیر سیاه ، در طی فرآیند حرارتی ، باعث تغییر در برخی از مواد شیمیایی آن می شود. آنها معمولاً در سرخ کردن یا حتی درست مانند مارچوبه به خوبی آماده می شوند . برگ های سیر معمولاً نازک  و همچنین به شکل حلقه‌دار هستند و رایحه‌ای عالی ایجاد می‌کنند. در بالای هر کدام یک جوانه محکم بسته و در عین حال برآمده وجود دارد.

سیر سیاه از سیر خام معمولی نرم تر و شیرین تر است.در حالی که به نظر می رسد سیر سیاه یک پدیده جدید است، اما قرن هاست که وجود دارد و مورد استفاده قرار می گیرد. منشا آن مشخص نیست، اما استفاده از آن از قاره آسیا شروع شده است. یکی از دلایل محبوبیت آن این است که سیر سیاه مانند سیر خام تازه دارای آنتی اکسیدان و سایر مواد مغذی اصلی است که می تواند به بهبود سلامتی شما کمک کرده و از بروز بسیاری از بیماری ها پیشگیری کند. هر چند آلیسین کمتر می شود ولی به جای آن آنتی اکسیدان ها که خواص مفیدی در پیشگیری و درمان بسیاری از بیماری ها دارند در سیر سیاه ۴ تا ۵ برابر افزایش می یابد!

در مقایسه با سیر معمولی ، سیر سیاه مقدار کمتری آلیسین دارد، آلیسین مسئول برخی از فواید سیر معمولی است اما سیر سیاه غنی از اسیدهای آمینه، مواد مغذی گیاهی و آنتی اکسیدان است. سیر سیاه، این الماس سیاه رنگ آشپزخانه، با طعمی شیرین و ملایم و خواص درمانی فراوان، به یکی از محبوب‌ترین چاشنی‌های طبیعی تبدیل شده است. خوشبختانه شما می‌توانید به راحتی این سیر شگفت‌انگیز را در منزل تهیه کنید و از فواید بی‌نظیر آن بهره‌مند شوید. این تخمیر باعث تغییر رنگ سفید سیر به یک رنگ سیاه جذاب میشود.

اگر سیر سفید را خام مصرف کنید ممکن است برای برخی افراد ناخوشایند باشد و بیشتر از آن به عنوان یک ماده آشپزی عالی استفاده می شود. سیر سیاه، نوعی سیر است که از طریق فرآیند تخمیر طبیعی به وجود می‌آید. در این فرآیند، سیر تازه با قرار گرفتن در شرایط رطوبت و حرارت متناوب، به مدت زمان طولانی تحت تأثیر قرار می‌گیرد. سیر سبز فقط سیری است که هنوز بالغ نشده است و شبیه پیاز سبز است. برگ های سیر شامل مواد آلیوم متعددی هستند که علاوه بر این در پیاز گیاهان سیر قرار دارند. این نوع مواد ممکن است از آنزیم‌های موجود در بدن که برای تجزیه بافت استخوانی مناسب هستند جلوگیری کنند.

چندین مطالعه گزارش کرده اند که اسیدهای آمینه، پلی فنول ها و فلاونوئیدها در آن افزایش می یابد. پوراتا[۶] سس مشابهی است که به جای سیر با تره‌فرنگی تهیه می‌شود. سس سیر سسی است که با استفاده از سیر به عنوان ماده اولیه تهیه می‌شود. این سس معمولاً یک سس تند است که عمق طعم آن با مقدار سیر استفاده شده، تعیین می‌شود. سس ساده سیر، از سیر و یک ماده دیگر مانند روغن، کره یا سس مایونز تشکیل شده که از آن برای معلق کردن سیر از طریق امولسیون استفاده می‌شود.

سیر سیاه همانند سیر سفید به صورت حبه ای ولی به رنگ سیاه به راحتی قابل مصرف است. تاثیر سیر سیاه برای موارد دیگر اثبات نشده و بی اعتبار است؛ مواردی مانند درمان زود انزالی با سیر سیاه، خواص سیر سیاه برای مو و برای پوست. اما گاهی اوقات بدن به اشتباه سلول های خود را مهاجم تشخیص داده و باعث بیماری هایی مانند دیابت نوع ۱ و ۲، بیماری های قلبی و چاقی می شود.

این سیر به کاهش کلسترول خون و خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد و همچنین بدن را در برابر عفونت ها و ویروس ها مقوام تر می سازد. همچنین در مقایسه با سیر سفید 3 برابر انتی اکسیدان بیشتری دارد. سیر سیاه نسبت به سیر خام تازه آن، آلیسین کمتری دارد، اما از نظر بسیاری از مواد مغذی از جمله آنتی اکسیدان ها و سایر ترکیبات مفید غلظت بالاتری دارد. مطالعات نشان می‌دهند که خواص آنتی اکسیدانی سیر سیاه می‌تواند به مبارزه با سرطان کمک کند. یک مطالعه نشان داد که می‌تواند به کاهش رشد سلول‌های سرطانی روده بزرگ کمک کند. سیر سیاه نوعی سیر است که با فرآیندی به نام تخمیر، به رنگ سیاه و طعم شیرین و ملایم تبدیل می‌شود.

سیر سیاه به خاطر داشتن ماده هیدروکسی خواص ضد التهاب بیماری های قلبی عروقی پیشگیری می کند. بنابراین مبتلایان به بیماری های قلبی عروقی بهتر است سیر مصرف کنند. بسیاری از افراد مدعی هستند که خواص سیر سیاه در زود انزالی و بهبود عملکرد جنسی قابل‌توجه است. چون به دلیل داشتن آنتی‌اکسیدان‌های فراوان می‌تواند جریان خون را در اندام تناسلی بهبود بخشد، سطح انرژی بدن را افزایش دهد و روی سایر عناصر مرتبط با فعالیت جنسی تاثیر بگذارد. با این حال، برای نتیجه‌گیری قطعی باید تحقیقات بیشتری انجام شود.

سیستم ایمنی قوی، به این معنی است که بدن قادر است به طور موثرتری با عفونت ها و باکتری ها مبارزه کند. یکی از دلایل محبوبیت سیر سیاه این است مانند سیر خام تازه، دارای مواد آنتی اکسیدانی و سایر مواد مغذی مفید است که می‌تواند به بهبود سلامتی کمک کرده و احتمال بروز بعضی بیماری‌ها را کاهش دهد. سیر سیاه خاصیت آنتی‌اکسیدانی و ضد التهابی قوی دارد و عسل هم از خاصیت آنتی‌اکسیدانی، ضد التهابی و ضد میکروبی برخوردار است. بنابراین با ترکیب کردن این ۲ ماده با هم می‌توانید سیستم ایمنی بدن‌تان را تقویت کنید و احتمال ابتلا به بیماری‌های مزمن از جمله مشکلات قلبی را کاهش دهید. آنتی‌اکسیدان‌های موجود در سیر سیاه التهاب را کاهش می‌دهند و به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کنند. آنتی‌اکسیدان‌ها رادیکال‌های آزاد را از بین می‌برند و از استرس اکسیداتیو که به آسیب سلولی منجر می‌شود جلوگیری می‌کنند.

بنابراین دلیل تیرگی سیر سیاه با دلیل تیرگی مواد تخمیری که از طریق فعالیت‌های باکتریایی به دست می‌آیند، کاملا متفاوت است. مطالعات انجام‌شده‌ روی حیوانات نشان داده‌اند که سیر سیاه عوامل خطر بیماری قلبی از جمله کلسترول تام، کلسترول بد (LDL) و تری‌گلیسیرید را در خون کاهش می‌دهد. آرام‌پز یا پلوپز خود را روی تنظیمات حرارت «داغ» (Warm) قرار دهید. این گزینه، دما و رطوبت لازم برای تهیه سیر سیاه را پدید می‌آورد و در عین حال منجر به پختن سیر نمی‌شود. طبق تحقیقات علمی، سیر سیاه برای سرطان، لاغری، دیابت، چربی خون، فشار خون، حساسیت، قلب و کبد مفید است.

آب موجود در سیر  تقریبا ۶۳ درصد است که طی فرآیند تخمیر باید به مقدار ۴۰ تا ۵۰ درصد برسد تا برای خوردن بهتر باشد. اگر آب موجود در سیر کمتر از این مقدار شود سیر خشک شده و خوردن سیر سخت می شود. از قرن ها پیش مردم کشورهای آسیای شرقی مانند تایلند، کره جنوی و ژاپن سیر سیاه را تولید می کردند. آن ها از سیر سیاه به عنوان طعم دهنده و  برای درمان استفاده می کرده اند.

سیر سیاه نوعی سیر تخمیر شده است که در سال های اخیر محبوبیت زیادی پیدا کرده است. با حرارت دادن پیازهای کامل سیر در دمای پایین و رطوبت بالا به مدت چند هفته به دست می آید و در نتیجه حبه هایی به رنگ سیاه و بافت نرم و جویدنی به دست می آید. فرآیند تخمیر نه تنها رنگ و بافت سیر را تغییر میدهد، بلکه طعم و مشخصات تغذیه ای را نیز تغییر می دهد. فرآیند تولید سیر سیاه اولین بار در کره توسعه یافت و از آن زمان به سایر نقاط جهان از جمله ژاپن و ایالات متحده گسترش یافت. سس سیر با صرف 30 کالری در هر 100 گرم، مقدار قابل توجهی در رژیم غذایی ایجاد می کند.

اما اگر بدن درست عمل کند و هموستاز به خوبی انجام نشود بیشتر شدن قند خون از حد استاندارد باعث بیماری دیابت می شود. سیر سیاه عمل هموستاز در خون شده و قند و خون را کنترل کند و این کار از طریق افزایش سطح انسولین یا کاهش مقاومت به انسولین انجام می شود. می توان آن را چرخ کرده و در سس ها، اسپری ها و مارینادها استفاده کرد، یا برش داد و به سالاد، سوپ و خورشت اضافه کرد. همچنین به خوبی با پنیر، گوشت و غلات جفت می شود و می توان از آن برای طعم دادن به انواع غذاها استفاده کرد. به طور کلی، سیر سیاه یک ماده منحصر به فرد و طعم دهنده است که می تواند بعد جدیدی به آشپزی شما ببخشد.

سیر سیاه برای نخستین بار توسط کره ای‌ها برای مصارف دارویی تولید شد و علاوه بر مصارف دارویی از این محصول درتهیه شکلات و یا نوشابه‌های انرژی زا نیز استفاده می‌شود. طعم شیرین و حالت ژلاتینی آن باعث شده است که بتوان آن را به انواع خوراک گوشت و سبزیجات اضافه کرد. میزان مصرف روزانه سیر سیاه برای بزرگسالان یک تا دو حبه توصیه می شود. از سیر سیاه به عنوان چاشنی در انواع غذاها مثل سالاد سس ماکارونی سوپ و غذاهای دریایی می توان استفاده کرد. این ترکیبات به طور طبیعی در طول ذخیره سیر در دمای سرد می توانند هیدرولیز و اکسید شده و آلین تشکیل می دهد. می توانید سیر سیاه را در خانه با استفاده از دستگاه خشک کن یا پلوپز یا هر دستگاهی که حالت گرم کن دارد، درست کنید.

چون بعضی از تحقیقات نشان داده‌اند که این ماده غذایی می‌تواند رسوب چربی را در کبد کاهش دهد. محققان معتقدند که التهاب سیستم عصبی ممکن است در ایجاد بیماری آلزایمر نقش داشته باشد. تحقیقات در مورد خواص سیر سیاه نشان می‌دهد که این ماده غذایی می‌تواند با کاهش التهاب از مختل شدن حافظه جلوگیری کند و عملکرد مغز را بهبود بخشد. سیر سیاه نسبت به سیر سفید و خام دارای فعالیت آنتی‌اکسیدانی بیشتری است..

با افزایش سن، این امر برای جلوگیری از شکستگی و همچنین آرتروز ضروری‌تر می‌شود. پیشنهاد ما برای خرید سیر سیاه مراکزی هستند که به صورت عمده روی این محصول کار میکنند. چرا که این مراکز با انواع سیر سیاه آشنایی کامل دارند و همچنین میتوانید انواع سیرسیاه را بر اساس مدت زمان تخمیر آن ها جداسازی کنید و آن را خریداری کنید. تحقیقات نشان می‌دهد که سیر سیاه احتمال ابتلا به سرطان معده را کاهش می‌دهد.

حدود روز چهاردهم، سیرها سیاه و سفت می‌شوند و هفته بعد از آن سیرها شروع به چروک‌شدن می‌کنند و پوستشان شل می‌شود. برای این کار انگشت خود را محکم روی یک حبه سیر فشار دهید تا متوجه شوید که آیا نرم شده یا هنوز سفت است. اگر نرم بود، یک حبه سیر را از بوته جدا کنید و پوستش را بگیرید تا آن را دقیق‌تر بررسی کنید. سیر سیاه زمانی آماده است که نرم شده باشد و بافتی جویدنی داشته باشد.

سیر سیاه موثر است ولی معجزه یا یک درمان خیلی مفید برای این مشکل نیست. به دلیل طرز تهیه آن اغلب به عنوان سیر کهنه یا سیر تخمیر شده شناخته می شود. اگرچه ممکن است خوردن سیر سیاه شده عجیب به نظر برسد، اما در واقع یک ماده بسیار مورد توجه در بسیاری از دستور العمل ها است و در سال های اخیر به طور فزاینده ای محبوب شده است. چه آن را بخرید و چه آن را در خانه درست کنید، سیر سیاه یک ماده همه کاره است که مطمئناً به یک جزء اصلی در خانه شما تبدیل خواهد شد. سیر سیاه نوعی سیر است که برای چند هفته در دمای بالا تخمیر شده تا سیاه شود و طعمی منحصر به فرد و پیچیده پیدا کند.

برگ سیر شاخه های سبز بلندی هستند که از پیاز سیر رشد می کنند و راهی شگفت انگیز برای افزودن طعم سیر به غذاهای مورد علاقه شما هستند. آنها کمی ملایم‌تر از حبه‌های سیر هستند که آن‌ها را به پایه‌ای عالی برای پستو، افزودنی به کیچ یا حتی به صورت سرخ شده با کمی نمک مصرف می‌کند. جمع بندی تحقیقات نشان می دهد بهترین دما برای تخمیر سیر و تبدیل آن به سیرسیاه دمای ۷۰ درجه سانتی گراد است. باید توجه داشت که فقط دما موثر نیست و خواص سیرسیاه تحت تاثیر عواملی دیگری مثل رطوبت هم هست.

سیر سیاه، آلیسین ناپایدار را به مولکول‌های پایدارتر آنتی‌اکسیدانی تبدیل می‌کنند. عصاره سیر سیاه، رادیکال‌های آزادی را که می‌توانند به کبد و خون و کلیه‌ها آسیب بزنند کاهش می‌دهد. فرایند تخمیر سیر سفید باعث می شود سیر سیاه به طور قابل ملاحظه ای آنتی اکسیدان بیشتری نسبت به سیر سفید داشته باشد. زمانی که سیر سفید فرآوری می شود ماده اصلی سیر به نام آلیسین به ترکیبات دیگری مانند آلکالوئید ها و فلاونوئیدها تبدیل شده که اینها آنتی اکسیدان های بسیار مفیدی هستند.

در یک مطالعه متفاوت، به ۶۰ فرد مبتلا به کلسترول بالا به مدت ۱۲ هفته روزانه ۶ گرم عصاره سیر سیاه یا دارونما داده شد. در پایان مطالعه، سیر سیاه کلسترول خوب را افزایش و نشانگرهای بیماری قلبی را کاهش داد. با این حال، تاثیری روی تری‌گلیسیرید، کلسترول بد یا کلسترول تام نداشت. محققان در یک مطالعه حیوانی تاثیر سیر خام و سیر سیاه را در موش‌هایی که از آسیب قلبی ناشی از ایسکمی (کاهش خون‌رسانی به قلب) رنج می‌بردند، مقایسه کردند. نتایج این مطالعه نشان داد که سیر خام و سیر سیاه هر ۲ می‌توانند خون‌رسانی به قلب را افزایش دهند و از آن در برابر آسیب محافظت کنند.

در این مقاله از مجله درمانکده درباره سیر سیاه و نحوه مصرف آن صحبت می‌کنیم. با این وجود تجربه افراد مختلف مصرف کننده سیر سیاه نشان می دهد سیر سیاه در مواردی برای درمان زود انزالی موثر بوده است.شاید شما هم تبلیغات بعضی برندها را در مورد سیر سیاه برای درمان زودانزالی شنیده باشید. بد نیست بدانید در این زمینه اغراق می شود و سیر سیاه به تنهایی و به سرعت نمی تواند مشکل انزال زودرس را درمان کند. بنابراین سیر سیاه برای زود انزالی موثر است و اما نباید انتظار تاثیر معجزه وار داشت.

در طول دوره رشد قبل از ظاهر شدن برگ های سیر، شروع به پیچیدن به سمت بالا می‌کند و به شکل 1 تا 3 کلاف مرتب می‌ شود. برگ سیر های بهاری طعم ملایم تری دارند.آنها ممکن است به صورت خام در سالاد و همچنین سرخ کردنی مورد استفاده قرار گیرند. اطلاعات محدودی در مورد تاثیر سیر روی زنان باردار وجود دارد. به همین دلیل، توصیه می‌شود این افراد قبل از اضافه کردن سیر سیاه به رژیم غذایی خود با متخصص زنان مشورت کنند. آنتی‌اکسیدان‌ها ترکیباتی هستند که از سلول‌های شما در برابر آسیب اکسیداتیو محافظت می‌‌کنند و احتمال ابتلا به بیماری‌های مزمن را کاهش می‌دهند.

می‌دانیم که سیر تقویت‌کننده سیستم ایمنی است و سیر سیاه هم از این نظر مستثنی نیست.. سیر سیاه می‌تواند با تقویت سیستم ایمنی جلوی انواع بیماری‌های باکتریایی و ویروسی را بگیرد. اما خوردن سیر خام به مقدار زیاد ممکن است خطر خونریزی را افزایش دهد. خواص سیر خام تازه به دلیل توانایی کمک به ارتقاء سلامت قلب شناخته شده است. سیر سیاه نیز همان اثرات محافظتی را دارد و می تواند به کاهش سطح کلسترول و تری گلیسیرید کمک کرده و از خطر بروز بیماری های جلوگیری کند.

برای مصرف سیر سیاه به این شکل، صرفا باید پوسته کاغذی دور هر حبه را جدا و سپس آن را به هر شکلی که ترجیح می‌دهید، میل کنید. ناگفته نماند که در صورت تمایل می‌توانید این پوسته‌ها را هم نگه دارید و از آن‌ها برای طعم دادن به آب مرغ و گوشت یا حتی تهیه چای کمک بگیرید. التهاب در مغز حافظه را ضعیف می‌کند یا عملکرد مغز را در طولانی‌مدت کاهش می‌دهد. مصرف مکرر سیر سیاه به پیشگیری از اختلالات ناشی از افزایش سن مانند زوال عقل و آلزایمر کمک می‌کند که در اثر آسیب سلول‌های مغزی ایجاد می‌شوند.

از سبزیجات خوش خوراک و فصلی می توان به برگ های سبز سیر اشاره کرد. سس سیر را می‌توان برای طعم دادن به بسیاری از غذاها و بشقاب‌ها مانند استیک، ماهی، غذاهای دریایی، گوشت گوسفند، دنده، مرغ، تخم‌مرغ و سبزیجات استفاده کرد.[۱][۲] از این سس به عنوان چاشنی نیز استفاده می‌شود. میتوانید سیرسیاه با کیفیت عالی و قیمت ارزان را خریداری کنید و از خواص بیشمار آن بهره مند شوید. سیر سیاه ریز دلیل بر بد بودن سیر سیاه نیست ولی هر چه درشت تر باشند کیفیت بهتری دارند. سپس سیر‌های کامل و باپوست را درون آرام‌پز یا پلوپز قرار دهید. توجه داشته باشید که باید مقداری فاصله میان سیر‌ها باشد تا یکدیگر را لمس نکنند.

سیر سیاه غنی از آنتی‌اکسیدان است و مزایای زیادی برای قلب، مغز، کبد و قند خون دارد. با این حال، از آنجا که مطالعات انسانی کمی در مورد خواص سیر سیاه وجود دارد، توصیه می‌شود قبل از مصرف آن با دکتر تغذیه مشورت کنید. برای این کار می‌توانید وارد سایت درمانکده شوید و از متخصص مورد نظر خود برای ویزیت حضوری یا مشاوره آنلاین تغذیه وقت بگیرید. تحقیقات نشان می‌دهد که سیر سیاه می‌تواند با سلول‌های سرطانی مبارزه کند.

از خاصیت سیر سیاه برای لاغری میتوان به عنوان مهم ترین خاصیت آن یاد کرد. از آنجا که سیر سیاه مدت زمان زیادی نیست که به بازار امده و خیلی ها اشنایی زیادی با آن ندارند بنابراین حرف های زیادی درباره این محصول به گوش میرسد که ممکن است همه انها درست نباشند. در مرحله بعدی اجازه دهید سیر‌ها به مدت ۲ الی ۳ هفته و به شکلی پیوسته در معرض حرارت بالا قرار بگیرند تا نرم شوند و به رنگ مشکی درآیند. هر از گاهی آرام‌پز یا پلوپز خود را چک کنید و مطمئن شوید که روی تنظیمات حرارتی پایین‌تر قرار نگرفته یا خاموش نشده باشند.